שתי שאלות בנוגע להלקוס ולגוס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/06/2014 | 13:11 | מאת: No_one

1.אני בת 13 ולא תמיד היה לי בוהן קלובה.לאמא שלי וגם לסבא שלי יש,ואני כבר יודעת שזה תורשתי,אבל זה אפשרי לא להיוולד עם זה וגם לא לקבל את זה בגלל נעליים צרות.כי פעם אל היה לי ולא לבשתי הרבה נעליים צרות. 2.המקרה שלי לא כזה חמו,אבל זה מעצבן אותי ואני לא אוהבת את זה,אז רציתי לשאול אם זה אפשרי לתקן את זה בלי ניתוח.ראיתי כל מני חפצים כאלה ששמים את זה על הבוהן.משהו שמפריד את הבוהן משאר האצבעות.זה יכול ליישר את האצבע ושתישאר שם קבוע?

שלום אם את רוצה שהמצב לא יחריף כדאי ללכת למומחה כף רגל ו/או פיזיותרפיסט שיסתכלו על מבנה כף הרגל וימליצו על פתרון ואולי על מדרס. כדאי מראש ללכת עם נעל שיש לה תמיכה פנימית על מנת לשמר את הצורה האופטימאלית של כף הרגל. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה