כאבים בכפות הרגליים מאזור הקשת עד הבוהן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/04/2014 | 11:23 | מאת: יואל

שלום, אני ספורטאי (בן 42), בחודשים האחרונים התאמנתי לקראת מרתון ת"א. לאחר כל אימון יש לי כאבים בשתי כפות הרגליים מאזור קשת כף הרגל עד הבוהן כולל. הכאבים הם גם בחלק העליון של כף הרגל. היו ימים שהכאבים היו כאלה שהקשו עלי מאוד בהליכה ביום שלאחר האימון. יש לי פלטפוס קל מאוד, ואני רץ עם נעליים עם תמיכה לקשת כף הרגל (ברוקס אדרנלין GTS 13). בימים אלו אני יחסית במנוחה, אולם לאחר כל אימון גם אם הוא קל, אני מרגיש את הכאבים, אם כי כאב קל יותר. תחושתי היא שהנעליים כנראה לא מתאימות לי. מה היית ממליץ? תודה, יואל.

שלום נעל אדרנלין היא נסיון טוב לפתור את הבעיה שלך אך ככל הנראה שזה לא מספיק. הינך זקוק למתווך טוב יותר ומתאים בין כף הרגל לנעל וזהו מדרס ביומכאני מותאם. אתה מוזמן להשכיל יותר בנושא בלינק הבא http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=171 בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה