כאבים ברגל ובישבן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/02/2014 | 00:35 | מאת: א

שלום רב, בהריוני השני החלו לי כאבים בזמן שאני דורכת על רגל ימין, כאבים לאורך רגל ימין עד לישבן. זה היה כאב שבא והולך וכעת אני כבר 5 חודשים לאחר הלידה והכאב רק מחמיר ומתפשט לגב התחתון ליד עצם הזנב בכל הנעה של רגל ימין וגם בזמן מנוחה. רופא משפחה לא התייחס לטענותיי והציע לי לחזור אליו עם נושא זה כשאסיים להניק. נאמר לי שזה יכול להיות קריש דם. מה עליי לעשות? תודה רבה!

שלום יתכן ומדובר בבעיה מפרקית שקשורה לרפיון ולעומס שנוצר בזמן ההיריון. כמו כן, יתכן ומדובר בדיסק. אין לדעת אלא להיבדק בדיקה קלינית מקיפה אצל פיזיותרפיסט שיאבחן אם אכן מדובר במקור מוסקולו סקלטלי וימליץ על תכנית טיפול מתאימה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה