שאלה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/02/2014 | 18:43 | מאת: הילה

בת 17 שוקלת 50 וגובה 1.53 . תמיד יש לי תופעה כמו שקופץ השריר מעל העין או ליד הפה קורה לי בהמון חלקים בגוף כמו בצד הבטן בשוק של הרגל .. הקפיצה הזו של השריר מלוות בתחושה שמרגישים באזור זה דפיקות לב , הם תופעה זו נורמלית ? אני עושה כושר - משחקת טניס פעמים בשבוע , והליכות לכן שזה לא הגיוני שזו תהיה התנוונות שרירים . תודה רבה על העזרה !

שלום יתכן ומדובר בחסר של מגנזיום או ויטמינים מסוימים. כדאי לפנות דווקא לרופא המשפחה ואולי לבצע בדיקות דם. הוא יפנה אותך לגורם הרלוונטי לאחר בדיקה ראשונית. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה