כאב ברך בעקבות הליכה?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/01/2014 | 18:07 | מאת: יוסי

התחלתי לאחרונה ללכת מעט (3 פעמים בשבוע כ 6.5 ק"מ, קצת יותר משעה) עד עתה ההליכה לא עשתה לי בעיה. לאחרונה ניסיתי להגביר את הקצב כדי להרוויח יותר כושר :-) והבחנתי בבעיה למחרת היום, אני חש כאב (לא מאוד חזק) בברך שמאל. מה יכולה להיות הסיבה? כיצד לטפל בה? יכול להיות שזה עקב הקור? מאמץ יתר? תודה

יוסי שלום כיוון שרק התחלת להתאמן יש מקום להבדק עכשיו אצל פיזיותרפיסט שיבדוק מה מקור הכאב. יכול להיות שבנוסף לטיפול בסימפטומים אתה זקוק לנעל הליכה מסויימת או מדרס. לא כדאי לגרור נזק מצטבר וגם לא כדאי להפסיק ללכת פשוט רצוי לטפל בבעיה במקור שלה. יכולות להיות הרבה סיבות כגון חולשה מסויימת של שרירים, מתח או קיצורים ברקמות ואפילו חוסר יציבות בברך שתגרום לכך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה