איבחון וטיפול - ITB ברך ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/01/2017 | 17:20 | מאת: דגן

שלום, אני רץ כבר הרבה שנים כ 4 פעמים בשבוע. לאחרונה יש לי כאב בברך ימין בצד החיצוני. האיבחון הראשוני שקיבלתי זה ITBS. יש לציין כי לפני שנתיים גם הייתה לי פציעה בברך ימין אבל בצד הפנימי של הרגל. עשיתי הרבה בדיקות כולל מיפוי עצם ולא נתגלה שום דבר חריג. רציתי לשאול האים סוג הבדיקה שאתם עושים יכול לברר את הסיבה לפציעה הזו ( כאמור - בעיות חוזרות בברך ימין ) והאם אתם יכולים לתת תוכנית טיפול למצב כזה? מה יכולה לכלול תוכנית טיפול כזו? תודה.

שלום רב, האבחנה על פניו יכולה להתאים אם כי הדבר הנכון לעשות הןא באמת להיבדק באופן מקיף ויסודי קלינית כאשר שילוב של בדיקת הליכה יכולה לאשש את האבחנה בעיקר בזכות זיהוי מקור הבעיה. אני מצרף קישור מתאים בנושא לעיונך- http://www.imacs.co.il/prod.asp?id=60 תכנית טיפול תותאם לאבחנה ולמקור הכאב. התכנית השכיחה יותר מתוארת במאמר. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה