גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/12/2016 | 15:23 | מאת: עודד כבודי

right transverse process of L5 של" פרגמנטציה " חזיתי. בצ - ממצא פוסט טראומתי -? חדש לעומת צ. חזיתי מ-13.05.01 פרט לכך מנח, מבנה, צורת שאר החוליות נראים שמורים הגדלת זיז ספינלי של - L5 מה זה אומר שיש לי תודהה

לפי התיאור עולה חשד לשבר בזיז רוחבי בחוליה L5 אם כי פעמים רבות קשה לדעת אם זה ממצא אמיתי וןיש צורך ב - CT ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה