כאב חד ופתאומי בגב התחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/12/2016 | 11:22 | מאת: ג'ו

היי, אני בן 32, בלי היסטוריה של בעיות גב. ביום שלישי בשבוע הקודם תקף אותי בהתפעה כאב חד בגב התחתון, כמו פגיעת ברק. נפלתי על הרצפה, ונשארתי במצב שכיבה במשך יומיים. ביום השלישי הצלחתי מעט לצאת מהמיטה. היום זה היום השישי לאחר המקרה, ואני כבר מסוגל ללכת ולצאת מהבית, אך עדיין יש תנועות שקשות לי. אני מרגיש את הכאב מפעם לפעם בגב התחתון בעצם הזנבץ בימים האחרונים אני מרגיש גם קצת נימול ברגליים. מה יכול להיות לי?

סביר שהתכוצות שרירים חזקה אבל יתכן גם בקע דיסק אם לא חולף לגמרי תוך מספר ימים - כדאי לדעתי לבצע בירור עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

27/12/2016 | 12:32 | מאת: שמעון אביבי

נשמע כמו שקרה לי לפני מס' חודשים,מקרה קלאסי של התכווצות אקוטית, ממליץ בחום על מרפאת כאב של מירה סער. תרגיש טוב.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה