כאב ראש וסחרחורת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2016 | 17:36 | מאת: ארז

שלום. התגלו בצילום פריצות דיסק צווארי עם לחץ והיצרות. וב cta העורק הורטבלי השמאלי אינו עובר בפורמינה של c5. וריאנט אנטומי. פרט לכל התסמינים שיש ממש קשה לי מכל כאבי ראש אך כעת גם סחרחורת שהחלה. האם לפי הצילומים יש קשר לסחרחורת? נתנו לי כדורים של סחרחורת ובחילות אך הם רק מקלים והסחרחורת לא נעלמת כבר זמן. ממה עשויה הסחרחורת לנבוע לדעתך בצילומים? ומה יכול לשפר?

בין יתר הסיבות לסחרחרות שלא ברור לי אם כולן נשללו אצלך, אחת הסיבות היא גירוי של חוט השדרה עקב לחץ עליו זה אפשרי בסיטואציה המתוארת וכדאי לבצע צילומי כיפוף יישור של הצוואר וכן MRI על מנת לברר אם זה מה שקורה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה