פגיעה בעבודה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/12/2016 | 05:42 | מאת: עודד כבודי

right transverse process of L5 של" פרגמנטציה " חזיתי. בצ - ממצא פוסט טראומתי -? חדש לעומת צ. חזיתי מ-13.05.01 פרט לכך מנח, מבנה, צורת שאר החוליות נראים שמורים הגדלת זיז ספינלי של - L5 ווריאנט עשיתי צילום עקב הרמת משא כבד בעבודה השאלה היא לפני חצי שנהה עשיתי ct שהיה רשןם בקע דיסק באותו חוליהנl5 השאלה אם יש קשר בין שניים תודה

איני רואה קשר כלשהו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה