סחרחורות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/12/2016 | 19:14 | מאת: שאלה

שלום. עקב פריצות דיסק ב c3-6 עם לחץ על חוט השדרה והיצרות נקבים. לאחרונה החלו סחרחורות בהטייה של הראש לכיוונים שונים עד רמה של בחילות. האם יכול להיות קשר בין הפריצות למצב החדש? או שזה לא קשור ודורש לפנות למומחה אחר מאורתופד?

בהחלט סביר שקשור - ממליץ לפנות ליעוץ בהקדם של מומחה עמוד שדרה ( לא משנה אורתופד או נוירוריכורג אבל מומחה עמוד שדרה) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה