CT עש מותני עקב כאבי גב עם הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/12/2016 | 17:49 | מאת: אנה

שלום, אבי עשה בדיקת CT עמוד שדרה מותני . בממצאים L4-L5 הודגם בקע דיסקי לטרלי שמאלי גס עם לחץ על השק הטקלי והנקב השמאלי, שומן אפידוראלי מטושטש משמאל, מפרקים פצטלים מעט מוצרים, התעלה הספינלית הגרמית שומרת על קוטרה. S1-L5 שינויים ניוונים דיסקוגנים עם הצרות של המרווח הבינחולייתי, הופעה של ואקום פנומנה, בקע דיסקי דיפוזי אחורי עם לחץ קל על הנקב השמאלי, שומן אפידוראלי משמאל מטושטש, מפרקים פצטלים מוצרים, התעלה הספינלית הגרמית שומרת על קוטרה. אשמח להכוונה לגבי אפשרויות טיפול. תודה.

סביר שמקור הכאב בבקע הדיסק השמאלי ב - L4-5 כדאי לבדוק אותו לפני החלטה על טיפול אבל סביר שאפשר להעיעזר בפיזיותרפיה ותרופות ואם אין הטבה לשקול אולי הזרקה לשרוש העבצ - הכל לפי חומרת הכאב והתגובה לטיפולים השונים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה