אבחון סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/12/2016 | 17:02 | מאת: מיטל

בסיטי עלה ממצא של שינויים ניווניים בע"ש המותני, עם ירידה בגובה הדיסק L5-S1 ופריצת דיסק אחורית, הנוגעת בקדמת השק הדוראלי. מה זה אומר? מה ניתן אם בכלל לעשות? בתודה מראש.

זה אומר בדיוק מה שכתוב שהאיזרו עובר תהליכי שחיקה שגורמים נזק שחיקתי לדיסק שיאנו גמיש ובולם זעזועים כבעבר אוף יש בו קרע עם בקע דיסק טיפול תלוי בתסמינים וחומרתם ולא ניתן לדון בטפול בלי לדעת ממה את סובלת ומה ממצאי הבדיקה הוגפנית ולכן מומלץ להגיע לבדיקה מסודרת במרפאה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה