לחץ/תחושת אי נוחות בגב העליו

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/12/2016 | 14:02 | מאת: גיל

שלום, לאחרונה התחלתי להרגיש משהו מפריע בגב העליון. מין לחץ חלש כזה. אני לא יודע איך להסביר.. לחץ זאת המילה שהכי מתארת את זה אני מרגיש את זה לרוב כשאני עומד אבל גם כשאני יושב. וכל פעם שאני מרגיש את זה אני לוחץ באיזור הזה עם היד ואז זה מפסיק לכמה זמן. עד שזה חוזר שוב(כשאני עומד לרוב). זה ממש על העצם של העמוד שדרה.. אני לא מבין איך זה התחיל ולמה. דבר נוסף - אני מקורר. יכול להיות שזה שאני מקורר(יש נזלת, משתעל) זה קשור? אני לא ממש חושב שזה קשור כי זה התחיל קצת לפני שנהייתי מקורר.

06/12/2016 | 14:28 | מאת: גיל

בהמשך למה שכתבתי קודם, האם התסמינים שתיארתי מחייבים בדיקה מיידית? או שאפשר לחכות כמה ימים ואם זה לא עובר אז ללכת לבדיקה? ואם כן אז כמה ימים לחכות?

התסמינים לא ממש ספציפיים ומציע להבדק ראשית על ידי רופא המשפחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה