mri פענוח אסותא

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/12/2016 | 15:12 | מאת: רינה

דוקטור נחשון, שלום ! עברתי בדיקת לפי הפניתך mri של עמוד שידרה צוורי בגלל כאבי ראש כרוני וכתף שמאלי קפואה. יש לי תור אליך לחודש מאי. האם לפי תוצאות הבדיקה יש צורך לזרז את התור? ממצאים: מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה ללא צניחה של הטונזילות מתחת לפורמן מגנום. שינויים ניווניים במרווחים הדיסקליים עם הנמכת המרווחים. יישור לורדוזיס צווארי. ללא עדות לתמטים , תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. ללא עדות למסה פרה או פרה ורטברליות. תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. חוט השדרה בעובי תקין ללא עדות לאותות חריגים מתוכו. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: בגדר הנורמה. - C1-C2 בגדר הנורמה. - C2-C3 בלט דיסק דיפוזי קל. - C3-C4 בלט דיסק דיפוזי ואינטרה פורמינלי משמאל עם לחץ על השק הדוראלי והיצרות קלה של הפורמינה - C4-C5 הנוירלית משמאל. בלט דיסק דיפוזי קל. - C5-C6 בגדר הנורמה. – C6-C7 בגדר הנורמה. – C7-D1 התרשמות: שינויים ניווניים ובלטי דיסקים כמתואר, ללא לחץ על חוט השדרה. האם יש צורך בטיפולים מיוחדים דחופים ואיזה? קיבלתי לפני שבועים זריקה שלי סטרוידים לכתף ויש הקלה בכאבים. בתודה מראש לעזרתך !!!

איני יכול לחוות דעה באופן מחייב ללא עיון בתקליטור עצמו בכל אופן לפי הפענוח אין כל ממצא המחייב תגובה דחופה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה