פריצת דיסק בן 57??????????

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/10/2016 | 11:14 | מאת: יאיר

שלום, אני סובל מפריצת דיסק בגב התחתון והשאלה שלי היא האם במצב של פריצת דיסק אפשר לעסוק בספורט? יש סוגי אימון ספציפיים שאסור?

אפשר וגם רצוי לעסוק בספורט לשיפור סיבולת לב ריאה וחיזוק מייצבי עמוד השדרה _(Cעקר שרירי הגב והבטן ושרירי ליבה) עדיף להמנע מספורט כדור לסוגיו השונים וספורט מגע (אמנויות לחימה) או הרמת משקולות השאר - לפי התגובה של הגוף - אם תתחיל באופן מדורג ומושכל - סביר שיהיה שיפור בכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

15/10/2016 | 18:47 | מאת: יאיר

האם יש עדיפות לסוג מסויים? אופניים, ריצה?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה