ממצאי MRI של המפרקים הסאקרו-אליאקליים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/10/2016 | 19:51 | מאת: אורלי

שלום רב, אודה על פיענוח הMRI: בת 54. הממצאים: מודגם חשד לספונדילוליזיס מימין של L5 עם בצקת והאדרה סביב הליזיס. כמו כן, מודגמת האדרה סביב הזיז הקוצני של L5 (חתך 30 סדרה 10). הממצא עשוי להחשיד לשינוי אינפלמטורי. תודה רבה מראש, אורלי

חשד לשבר מאמץ ישם בצד ימין של חוליה L5 וכן שינויים דלקתיים בחלק האחרוי של החוליה איני יודע לומר הרבה על המשמעמות של ממאצים אלו בלי לדעת על ממצאי הבדיקה הגופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

11/10/2016 | 20:00 | מאת: אורלי

תודה על תשובתך, איך לדעתך מטפלים בשבר, עד כה הייתי עושה ספורט שיעורי עיצוב פעמיים בשבוע, הפסקתי בגלל הכאבים. האם ניתן לחזור לשיעורי הספורט? ואיך ניתן לטפל בדלקת? תודה רבה על עזרתך

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה