ייעוץ

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/09/2016 | 16:55 | מאת: שיר

אובחן אצלי ספונדילוליסטזיס דרגה 1 ב-L5-S1 על רקע של ספונדילוליזיס. קיים בלט דיסקלי דיפוזי ב- L5-S1. השורשים המעורבים שלL5. רכות בתוך הפורמינות הנוירלים וגם משנית לספונדילוליסטזיס ולבלט דיסקלי. טופלטי כבר עם ארקוקסיה, ארטופן, אטופן וכו'... עדיין יש לי התקפי כאבים. אשמח לדעת מה זה אומר ומה ממליץ לי לעשות

לא מדובר בבעיה מסוכנת אבל אם אין הטבה בטיפול שמרני כולל פעילות גופנית מתונה ופזיותפריה - יתכן שיש מקום לשקול הזרקה אפידוראלית ואם כל זה לא מוציא מהתקף - אולי צריך לשקול טיפול ניתוחי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה