שאלה לגבי צילום סי טי ובדיקת MRi

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/09/2016 | 15:45 | מאת: מיכאל

שלום רב לדר נחשון רנד, אני סובל מכאבים בכל הגוף, בעיקר בגב התחתון והצוואר. כתוצאה מתאונה שעברתי. ביצעתי בירור עי הדמיית סי.טי עמוד שדרה מתני, ונמצאו אצלי בלטי דיסק מרובים עם לחץ על השק התקאלי. לאחר חצי שנה, ביצעתי בדיקת MRI של עמוד שדרה מתני והבדיקה הראתה ללא עדות לבלטי דיסק משמעותיים. לאחר שנה, ביצעתי שוב בדיקת MRI והבדיקה הראתה ממצאים תקינים לגמרי, ללא שום נזק לעמוד השדרה. השאלה שלי היא כזאת, איך זה ייתכן שלא נמצא שום נזק, כאשר בבדיקת סי.טי נמצאו בלטי דיסק עם לחץ? ממה שאני יודע, בלטי דיסק לא עוברים. האם בדיקת MRI מבטלת את בדיקת הסי.טי שעשיתי? כל הרופאים שהייתי אצלהם, בדקו את הדיסק של הסי.טי ואישרו שאכן מדובר בבלטי דיסק. אני נורא מוגבל וסובל מכאבים עזים יום יום, וחיי על משככי כאבים ואיני יודע מה אפשר לעשות ולאן לפנות. אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות, בכבוד רב ובברכת חג שמח, מיכאל

הבדיקות מראות דברים שונים ומה שנראה תקין באחת לא בהכרח יראה תקין לגמרי בשניה מה גם שאתה מקבל מידע ממקור שני - אחרי שהתרשם מזה המפענח -0 וכל אחד מתרשם קצת אחרת מציע לך להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

11/10/2016 | 10:22 | מאת: מיכאל

תודה רבה לך דר נחשון רנד, ענית לי על השאלה. אני מודה לך מאוד על העצה שלך, אבחן את האפשרות לקביעת פגישת יעוץ אצלך. גמר חתימה טובה ושוב תודה רבה. בכבוד רב, מכיאל

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה