בלט דיסק דיפוז בגובה L4-5. L3-4 L5-S1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/09/2016 | 11:33 | מאת: שלי

שלום רב, אני בת 50 , צליאקית ,הולכת ומתעמלת כל השנים בעיקר פילאטיס ועיצוב. לפני כחודשיים כאבי גב פתאומיים בלילה באמצע עמוד השדרה משני הצדדים ללא יכולת להתיישר, לשבת , לשכב. כמו צירים , פולסים , דקירות חזקות.במיון ניתן טרמדקס רוקסט ואסיול 2 מ"ג.היתה הקלה וחזרה לשיגרה אם כי לא יכולתי לבצע תנועות קיצוניות וכיפוף הגב. לפני כשבועיים חזר הכאב. טופלתי במוסקול וטרמדקס שהרגיעו.בבדיקת סי טי חתכים אסקיאליים ושחזורים סאגיטאליים וקונאליים מכוונים לחוליות וכן בלט דיסק דיפוזי בגובה L4-5 L3-4 ו L5-SI , לוחץ על השק הדנטלי.השבוע כאבים איומים עד כדי בכי ללא יכולת לשבת , ללכת , לשכב. במיון קבלתי זריקת מורפיום ומאתמול עם פרקוסט 5 ואסיול 10 מ"ג עד להרגעת הכאב.השאלה מה יהיה בפעם הבאה מכיוון שכל פעם הכאב חזק ונמטרל יותר והאם התרופות הנ"ל ממכרות(קראתי שיש בפרקוסט סוג של סם).תופעה נוספת הרגשה של אין אויר לאחר נטילת פרקוסט. תודה רבה מראש שלי

מציע לבצע בירור מסודר לסבת הכאב ולא לחיות באי ודאות ולחכות להתקפים נוספים בלי לדעת מה הגרום להם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה