כאב גב תחתון מותני - אודה לסיוע בנושא.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/09/2016 | 04:09 | מאת: שרון

היי ד"ר, לפני חודשיים התחילו לי כאבי גב תחתון בצד ימין (כאב גב מותני), הכאבים היו באים והולכים והכאב היה מאוד חלש. בנוסף, הכאב לא הופיע כל יום, אלא בערך פעם בשבוע. הלכתי לאורטופד לפני חודש, הוא לא התרשם כל כך מהבעיה, אמר שכנראה זה מישיבה לא נכונה והמליץ לי לשחות. בשבוע האחרון הכאב החריף. הוא מופיע כל יום ובעיקר מורגש אחרי ישיבה ממושכת. הכאב הוא נקודתי, זאת אומרת שאם אני לוחצת על נקודה מסוימת בגב התחתון בצד ימין, ממש כואב לי. בבוקר כשאני קמה, הכאב הוא חלש ובמהלך היום כאשר אני יושבת הרבה, הכאב מחריף. אני עובדת במשרד לכן יושבת במהלך רוב היום. בינתיים קבעתי תור נוסף לרופא. לפי דעתך, הכאב שתיארתי - מאילו סיבות הוא עשוי להיגרם? תודה רבה.

27/09/2016 | 04:10 | מאת: שרון

התיאור לא טיפוסי לשום בעיה באופן חד משמעי וקשה לעזור לך בלי בדיקה הותרשמות ישירה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה