ישבן מכווץ באופן קבוע - מצב טבעי?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/09/2016 | 01:06 | מאת: יצחק

שלום רב. אינני יודע אם זה המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר: אני בן 24 ובאופן קבוע הישבן אצלי במצב מכווץ ולא רפוי. שאלתי היא האם זה אמור להיות ככה או שבדרך כלל במצב טבעי הוא אמור להיות רפוי? חשוב לי לציין שאני סובל מבעיות חרדה באופן קבוע ואף נוטל תרופות. אני גם סובל מעצירות (כנראה בעקבות מצבי הנפשי) אם זה משנה משהו. תודה מראש!

תלונה לא טיפוסית לבעית עמוד שדרה אבל אם לא נמצאה כל בעיה אחרת שתסביר זאת - כדאי אולי לבדוק גם בכיוון הזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה