פעינוח של MRI עמוד השדרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/09/2016 | 16:07 | מאת: מישלין

ממצאים : מודגמים שינויים ניוונים במרווחים הדיסקלים. ללא עדות לתמטים , תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות . ללא עדות למסות פרה או פרא ורטברליות. התעלה הספינלית ברוחב תקין. הקונוס בסימת L 1 ללא עדות לאותות חריגים. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: L1-L2 בגדר הנורמה L2-L3 בגדר הנורמה L3 -L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל השק הדורלי, ללא עדות ללחץ על השורשים. L4 -L5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי, ללא עדות ללחץ על השורשים. L5 -S1 בקע דיסק עם סדק אנולרי ולחץ קל על השק הדורלי , ללא עדות ללחץ על השורשים. התרשמות: בלטי דיסק קלים כאשר המשמעותי מביניהם בגובה L5 -S1 שלום דוקטור האם תוכל להסביר מה פירוש של התוצאות שלי , אני פשוט בלחץ תודה מישלין

שינויים ניווניים בדיסקים התחתונים וכן בקע דיסק כפי שנכתב אין הרבה משמעות לכל זה בלי בדיקה והתייחסות לממצאי הבדיקה והתלונות הקלייות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה