לאחר צילום סיטי עמוד שדרה צווארי עדכני.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/09/2016 | 23:06 | מאת: שי

שלום בחור בן 35 כשנה וחצי לאחר תאונת קטנוע לאחר המשך כאבים ותחושת חולשה בחלקים שונים הופנתי לבדיקה הנ"ל להלן עיקרי התוצאה : יזים אחוריים מינימליים בגופי החוליות הסמוכות. בלט דיסק אחורי דיפוזי :C4-5 מינימלי, מעט לטרלי מימין נושק לקדמת השק התקאלי, המעבר הפורמינלי מימין מעט מוצר, אין היצרות פורמינלית משמעותית משמאל. בלט דיסק אחורי מרכזי מינימלי המשיק לשק התקאלי, אין לחץ משמעותי במהלך :C5-6 של שני השורשים. המרווח הדיסקלי מעט מוצר, זיזים אחוריים מינימליים בגופי החוליות הסמוכות. :C6-7 הודגם בלט דיסק אחורי מרכזי קל בהתאם לשינויים ניווניים, ממצאים הנ"ל גורמים ללחץ קל על קדמת השק התקאלי עם מחיקה של שומן אפידורלי קדמי, אין לחץ משמעותי במהלך של שני השורשים. בבדיקה קודמת היה מודגם בלט דיסק אחורי קל, מעט לטרלי משמאל ושינויים ניווניים קלים בגופי החוליות הסמוכות. אשמח למשמעות של התוצאות באופן כללי והמלצה כללית מה לעשות אציין שיש לי תור לאורטופד רק עוד שבועיים האם ממצאים כאלה מחייבים לראות מומחה בתחום? אשמח לתשובה תודה מראש.

לא ניתן לדבר על משמועת בלי לדעת מה התלונות ומה ממצאי הבדיקה הגופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה