הולך בצורה כפופה מאד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/09/2016 | 16:33 | מאת: אבי

בן 63.אני הולך באופן כפוף כשהכתפיים שמוטות קדימה. זו לא תופעה חדשה וגם בני במבנה גוף כזה.אני מתישר וזוקף כתפיים לרגע ומיד חוזר לכיפוף הרגיל שלא מלווה בכאבים. אני זוכר את אבי מאד כפוף ולא הייתי רוצה להגיע למצב זה. מה עלי לעשות כדי להתישר? האם יש רצועות או מכשיר שיכול לישר את יציבתי? תודה.

לא סביר שזה ישתנה עם כל המכשירים האלו או בכלל פעילות גופנית יכולה לשפר את היציבה אבל מציע לך להגיע לבדיקה ויעוץ מסודר של מומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה