ייעוץ לאחר mri בהרדמה כללית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/09/2016 | 14:54 | מאת: שירה

אובחן אצלי ספונדילוליסטזיס דרגה 1 ב-L5-S1 על רקע של ספונדילוליזיס. קיים בלט דיסקלי דיפוזי ב- L5-S1. השורשים המעורבים שלL5. רכות בתוך הפורמינות הנוירלים וגם משנית לספונדילוליסטזיס ולבלט דיסקלי. טופלטי כבר עם ארקוקסיה, ארטופן, אטופן וכו'... עדיין יש לי התקפי כאבים. אשמח לדעת מה ממליץ לי לעשות כדי למנוע כאבים אלו. תודה מראש

16/09/2016 | 19:55 | מאת: שירה_ המשך

סליחה. שכחתי לשאות גם אם מדובר גם לפי מה שרשמו לי אם מדובר בפריצת דיסק אחת או יותר תודה רבה

לא פריצת דיסק אלא שבר מאמץף בצידי החוליה הגורם לאי יציובת שלה עם גלישה של החוליה ואי יציובת - כנתוצאה מזה - כאב גב קורינתכ אב לרגלים עקב מתיחת העצבים לא מדובר במצב מסוכן אלא בפגעיה באיכות החיים אבל הפתרון לכך הוא ניתוחי טיפולים לא ניתוחיים צפויים להקל חלקית וזמנית אבל לא לפתור את התסמינים אם תגיעי למצב של כאב רצוץ משמועתי ומגביל שאינו מגיב היטב לטיפלים השונים ומשבש את שגרת חייך - יש מקום לשקול טיפול ניתוחי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה