כאבי גב מרכז ותחתון בצד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/09/2016 | 19:02 | מאת: סיון

שלום רב, אני סובלת כבר תקופה של כשנה מכאבי גב מתחת לצלעות בצד שמאל ובגב התחתון עם עם כאבים בחלק העליון של הישבן ולאורך הרגל צד שמאל. אשמח לדעת ממה יכול לנבוע הכאב והאם יכול להיות קשר לעקמת?

הסיבות האפשריות כמובן רבות אלב הסביר ביותר בעיה שדל דיסק בולט או אפילו בקע דיסק הלוחץ על שרוש עצב מציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה