כאבי גב ומוגבלות בתנועה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/09/2016 | 11:35 | מאת: א.א

שלום, אני בת 36 וסובלת מכאבי גב כבר מספר שנים. בשנה האחרונה אני מאוד מתקשה לשנות תנוחה ובעיקר להיעמד אחרי ישיבה, אני עושה זאת במספר שלבים ורק לאחר מס' מטרים בודדים מצליחה להתיישר לחלוטין. בדיקת סיטי מהשבוע האחרון הראתה כי: "מרווח סי 3-4 תופעת ואקום מזערית בקדמת הדיסק, מרווח סי 4-5 בלט דיסק דיפוזי קל עם בקע אחורי מרכזי גורם ללחץ מינימלי על קדמת השק התקאלי ומחיקה של שומן אפידורלי קדמי, אין לחץ משמעותי במהלך של שני השורשים". יתר הבדיקה תקינה. האם ממצא זה יכול להסביר את תחושת הכאב וההגבלה בתנועה? האם ניתן לטפל/ לשפר? בנוסף, אני חושבת על הריון בשנה הקרובה, האם יכול להוות בעיה רצינית? אשמח לתשובות. תודה רבה!

זה יכול להיות רמז לסבת הכאב אבל צריך לשלב הממצאים עם ממצאי הבדיקה הגופנית התאיור שלך מעלה חשד לשחיקה של דיסקים יחד אולי עם בעיה של אי יציבות בין החוליות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה