האם לעשות צילום ע ש מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/09/2016 | 09:40 | מאת: בלה

אני חולת סרטן מיאלומה. לפני ארבע שנים עברתי קיבוע בחוליה L5 ובאה לבקורת כל שנה. יש לי בקורת אצל הנוירוכירורג והוא בקש לעשות צילום עמוד שדרה מותני AP LAT לפני שלושה חודשים עברתי בדיקת CT כל גופי בקרינה נמוכה-פרוטוקול מיאלומה(לסקירת עצמות השלד) שאלתי היא האם יש צורך לעבור את הצילום או למסור לרופא את תשובת ה CT תודה

איני יודע מה בדיוק הוא רוצה לראות בצילום אבל יתכן שהוא יוכל לראות זאת ב - CT למרות שלא מדובר בפרוטוקול עמוד שדרה - הסבירי לו זאת ובקשי שיבדוק את ה - CT ורק אם יש צורך - לבצע צילום נוסף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה