כאבי גב חזקים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/09/2016 | 20:12 | מאת: מיטל

ביום בהיר הופיעו כאבי גב בעצמות עמוד שידרה עליון, ומכאב עמום תוך שעה זה התפתח לכאב חזק מטורף, קשיים בנשימה מעוצמת הכאב, אקמול פוקוס הרגיע, שקט של שבועיים ושכחתי מהעיניין, עד שזה שוב חזר בדיוק באותו אופן כאב עמום שמתגבר למימדים שאי אפשר לשאת, ומאז מזה שבוע זה פוקד אותי יום יום, אני בשבוע 27, ולכן האורטופד נמנע מלשלוח אותי למיפוי, אני מוטרדת מכמות משכחי הכאבים שעלולים חלילה להזיק לעובר, וגם תוהה מה יש לי, מעולם לא סבלתי ככה, איזה בדיקות דם ניתן לבצע כדי לאבחן כיוון לסיבת הכאבים, איזה כדורים נגד כאבים בטוחים בשלב זה של ההריון, אני במצטקה נוראית, רופאים נמנעים מלטפל בי כי אני בהריון, ודווקא ולמרות ההריון אני צריכה טיפול ויעוץ רציני, אציין גם שכשהכאבים מתגברים הם מגיעי לבטן, אנא עזרתך תודה

לפי תיאורך זה נשמע יותר כהתכצות שרירים ו/או גירוי שריש של שורש עצב בתנועה מסוימת - בעיות מכאיבות אלבל לא מסוכנות ובודאי שאין סבה לסכן את ההריון בגלל זה להערכתצי אחרי שתבדקי עלך ידי מומחה אורתופד מה שאת צריכה יותר מתרופות וכו ובדיקות שונות זה פעילות גופנית מתונה פלדנקרייס הידרותרפיה ואולי אף עיסוי רפואי שיכולים לעזור לדעתי יותר מהתרופות השונות בכל מקרה יש תרופות יעילות יותר לכאב אבל כדאי שתקבלי עברון אישור מהמיילד שלך - למשך זלדיאר למשל רוקסט פלוס ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה