כאבי גב חזקים שלא חולפים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/09/2016 | 06:51 | מאת: רפי

שלום שמי רפי אני בן 51 עובק בעבודה פיזית לפני כחודש הרמתי חפץ כבד ופתאום הרגשתי מין דקירה באמצע עמוד השדרה מאז אני סובל מכאבים חזקים לא יכול לישון להסתובב מצד לצד גם הצלעות כואבות גם שאני מתעטש וגם נושם עשיתי צילום והפיענוח מראה על קיפוזיס עקמת קלה החוליות בסדר הרופא אומר שזה שחיקה בשכמות נתן לי 2 כדורי אטופן למשך 12 ימים וכן כדור 2 כדורים נגד כאבים אני לא יכול להתכופף בצורה רגילה ויש לי כאבים עזים מה זה יכול להיות ואם צריך בדיקה יותר מקיפה כי בסך הכל עשיתי רק צילןם רנטגן ?

לפי התיאור שלך יתכן מאד שמדובר בבלט או בקע דיסק הלוחץ על העצבים בהחלט יש מקום לבדיקה גופנית מלאה ומסודרת ולפי ממצאיה (ובכלח מקרה) יש מקום לדימות מתקדם (CT או MRI) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה