כאבים במערכת הגבית - פיענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/09/2016 | 12:48 | מאת: nicola

אגן ירכיים - סימני סקלרוזיס סביב sij דו"צ יותר משמאל . מרווחי פרקי ירכיים שמורים . ע"ש מותני - גם סימני סקלרוזיס כמו באגן כמו כן חולית מעבר עם סקרליזציה של l5-s1 ,שינויים ספונדילוטיים בע"ש גבי תחתון, המנח,גובה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים. אאורטה בטנית מסוידת. ע"ש צווארי - שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים ב-c4-6 ,גובה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים. מצב לאחר סטרנוטומיה .mri של המפרקים הסאקרו-אליאקליים ,מודגמת אי סדירות מינימלית של הקורטקס במשטח הפרקי האיליאקלי התחתון של המפרק הסקרו-איליאקלי הימני עם האדרה לשדית מינימלית בסמוך. לא ניתן לשלול סאקרו-איליאיטיס התחלתית . דרוש המשך מעקב. שאלתי אם כן ,האם זה יכול להיות as (בכטרב) או שהממצאים בצילומים הם הגורמים לכאבים שלי מהצוור ,עמוד השדרה ,האגן ועד הרגליים ?

שניהם יתכנו ואפשריים לאור הממצאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

05/09/2016 | 11:23 | מאת: nicola

שכחתי להוסיף שה- hlab27 שלי חיובי . זה משנה את הממצאים מבחינתך ? כלומר כן יש סיכוי שזה מחלת בכטרב ?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה