כשנתיים לאחר תאונת דרכים מטופלת קבוע בפרקוסט טרגין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/08/2016 | 16:02 | מאת: י.ח

בלט דיפוזי קשה גורם ללחץ על השק התקליL4-L5 מרכיב פורמינלי שמאלי גורם להיצרות של הנקב ולחץ קל על השורש מאותו צד.L4 עצב היקפי שינויים דג נרטיבים במפרק פצטלי דו צידי עיבוי של יגמנט פלבום דו צידי. קוטר קידמי אחורי של תעלה מאוד מוצר כ 5.5 מ"מ.

29/08/2016 | 16:04 | מאת: י.ס

מטופלת קבוע בפרקוסט טרגין סימבלדה בשנה האחרונה החמרה בכאבים מטופלת בנוסף במרפאת כאב

02/09/2016 | 02:15 | מאת: נטלי

שלום, במהלך תרגיל בספורט נמתח לי הגב העליון (קצת מתחת לשכמות) והחל לכאוב לי , כשזה לא עבר פניתי לרופא שאמר שזה כנראה השרירים ולנוח אחרי שבוע לא עבר, עשיתי ct וזה הראה שאין כלום, ואמר להמשיך לנוח עברו כבר שבועיים ומשהו והכאבים עדיין חזקים ובלתי נסבלים.. אשמח לעזרה מה זה יכול להיות

עדין לא בורר מה השאלה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מה השאלה? ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה