ממצא חריג בD7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/08/2016 | 12:20 | מאת: לאה וונונו

מהו ממצא חריג בD7 עם ירידה בגובה שינוי ליטי? שינויים טרשתיים באאורטה וענפיה,אדנומה קטנה בגוף אדרנל השמאלי במימדים 7 6 ממ,

קשה לדעת בבירור בלי להתרשם ישירות ממראה הממצאים אבל מהתיאור נשמע שמודבר על שינויים באבי העורקים עקב הסתידות, גידול שפיר קטן בבלוטת יותר הכליה משמאל וכן איבוד גובה של חוליה T7 מסבה לא ברורה - הועלה חשד אולי לתהליך הרסני בחוליה (גידול? זיהום? שבר? אוסטיאופורוזיס? ) וזה מצריך כמובן בירור נוסף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה