לחץ בראש בעבר כאבי גב.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/08/2016 | 02:25 | מאת: ניב

שלום אני בן 19 וחצי לפני 3 שנים זכור לי כאב ממש בתוך עמוד השדרה בעת התעמלות ומגם בשינה. לפני שנה וחצי נתפס לי הגב. אבל כעת האחרונה אני סובל מהחרמה בלחץ בראש ממש סבל זה שכיח אצלי בקופת חולים הכל נבדק. האם זה קשור לתחום שלכם? תודה.

התלונה שלך מאד לא ממוקדת ואיני בטוח שקושרה לעמוד השדרה - כדאי שרופא משפחה יעריך בבדיקה ישירה את מצבך לפני שתחילט איך להתקדם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה