מה אומרות התוצאות הנ"ל?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/08/2016 | 13:08 | מאת: טליה

אבא שלי עבר צילום גב להלן התוצאות: סימני אוסטאופורוזיס, שברים דחוסים בגופי החוליות D10 D12 L2 L1 אשמח לדעת מה זה אומר תודה

שהו סובל מאוסטיאופורוזיס - "בריחת סידן" מהעצמות - העצמות נחלשות ונדחסות - זה גורך לכאב ולשינוי במנח עמוד השדרה עם איבוד גובה והיורצות מנח כפוף - חשוב לטפל במצב - לפנות בהקדם למומחה למחלת עצם מטבולית - אנדוקרינולוג להתאמת טפול מתאים לעצ ירת התהליך ככל שניתן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה