עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/08/2016 | 08:38 | מאת: דורית

בוקר טוב מזה 3 שנים סובלת מכאבים בשכמה השמאלית מקרין ליד ובצוואר עברתי ct שאבחן בלטי דיסק קלים בmri רשום מרווחים בc3-c4 מרווח בc4-c5 מרווח בc5-c6 מרווח בc6-c7 ללא ממצא פתלוגי מה אומר המרווחים האלה? ואיך אני אמורה להקל על הכאב שיש לי? תודה

הפענוח שו יש בלטים בכל המרווחים לא אוומר הרבה חשוב לבדוק אותך ולמקם איזור הכאב ולהשוות מול ממצאי הבדיקה בצפיה ישירה בצילומים ואולי יש צורך בבדיקות משלימות - MRI ו/או EMG אם את רוצה - את מוזמנת להגיע ליעוץ מסודר לערכה מלאה של מצבך ואיבחון הסיבה לכאב ממנו את סובלת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה