כאבים עזים מהעכוז לכל הרגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/08/2016 | 20:49 | מאת: אילתית

שלום רב יש לי כאבים עזים מעצם העכוז ימין בצילום מותני אוסטיופניה גופי החוליות מסובבים שינויים ספונדילוארטרוטיים שינויי ניווניים קשי בדיסק בים L2 L3 בצילום פרקי הירך -הצרות סדק מפרקי ימיין ללא עיוות ממש מקבלת אוקסיקוד אבל לא עוזר לי. תודה אילתית.

לא שאלת שאלה ספציפית ומדבריך קשה להבין במה מדובר מציע שתגיעי ליעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה