כאבים חזקים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/07/2016 | 21:37 | מאת: חן

היי אני בחודש 6 להריון, ומתחילתוניש לי כאבים חזקים בגב התחתון אפשר אפילו לאמר עצם הזנב, כשאני הולכת יש לי דקירות ברגל שמאל שכמעט אי אפשר ללכת. האם יש מה לעשות עם זה או לחכות שזה יעבור אחרי ההריון?

מעט מאד שניתן להעושת בהריו ןבעקר פיעלות גופנית מתונה פיזיותרפיה עיסוי ואולי תרופות באישור המילד שלך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה