היי אני בן 16 וגילו לי עקמת מה לעשות?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/08/2016 | 18:51 | מאת: נועם1331

היי, אני בן 16 ואמא שלי ראתה שהגב שלי עקום, הלכתי ועשיתי צילום וגילו לי עקמת, יש לי תור לרופא רק עוד חודש ועד אז רציתי לדעת: יש לי את הדיסק עם התמונות וזה נראה כמו עקמת כפולה וזה נראה די רע (ממש רואים את הזווית), מה אסור לי לעשות? זה יכול להחמיר? כדאי לי לנסות לחזק את שרירי הגב? אפשר לתקן את זה? ועד כמה זה יגביל אותי? תודה רבה!

זה לא מצב חירום ואין שום דבר דחוף שאתה צירך לשנות עד לביקור אצל המומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה