כאבי גב - סיוט מתמשך וכרוני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/07/2016 | 21:53 | מאת: דורון

שלום רב, קיבלתי תשובה של סיטי גב תחתון מותני התשובות הם: L4-L5 - בלט דיסק דיפוזי קל נושק לשק הטקלי. הפורמינה הנוירולוגית ושורשי העצבים משני הצדדים בגדר הנורמה. קוטר תעלת השדרה תקין.המבנה הגרמי של החוליות בגדר הנורמה. המנח החולייתי שמור. L5-S1 - בלט דיסק אחורי ולשמאל, לוחץ על השק הטקלי, לוחץ על השורש השמאלי אל תוך התעלה הספינלית, ממלא את הנוירופרמינה השמאלית עם לחץ על העצב השמאלי. לאור תוצאות הבדיקה ולאור העובדה שאני סובל מכאבים יום יומיים עם תפקוד ירוד במשך חודשים רבים.. האם היית ממליץ על התערבות ניתוחית או שיש אופציה אחרת שהיית ממליץ לי לבדוק?

יתכן שיש מקום לניתוח או לשקול צריבת דיסק - בכל מקרה נראה לי שיש מקום ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה - אם אתה רוצה אתה מוזמן לתאם יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה