כאבי גב לאחר תאונה דרכים ולאחר פיזוטרפיה ודיקור

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/07/2016 | 13:19 | מאת: דוד גדז

שלום ! ביצעתי סיטי בגב לאחר תאונה שעברתי,הממצאים הינם L4-5 בלט דיסק אחורי הלוחץ במידה קלה השק התקאלי L5-S1 בלט דיסק אחורי ופרא מדיאני ימני הלוחץ במידה קלה של השק התקאלי לחץ מתונה ב D12 קומפרסיה מתונה . יש לי כאבי גב תחתון שמשפיעים עלי לתנועות ולהקרנה לזרמים ברגל ימין מה מומלץ לי לעשות ?לאחר שניסיתי פיזוטרפיה ודיקור תודה דוד גדז

פעילות גופנית וסבלנות ואם לא עוזר- להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה