זריקת דיפרוספאן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/07/2016 | 17:23 | מאת: צחי

אמי בת 87 קיבלה מרופא משפחה זריקת דיפרוספאן 1 מג להקלה על כאב בכתף ובגב. מי שביצע את הזריקה היא אחות המרפאה שעשתה את הזריקה בישבן. לשאלתי היא אמרה לי שרק אורתופד מזריק בכתף. לפיכך אם הכאב בכתף האם העובדה שהזריקה נעשתה בישבן מפחיתה מהיעילות ? כמה זמן הזריקה משפיעה על הכאבים? תודה

זה לא הבדל קריטי והאפשקרט יכול להמשךל עד מספר שבועות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה