כאבי גב-שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/07/2016 | 08:25 | מאת: אורית

שלום אני סובלת מכאבי גב, אבחנו שיש לי back symptoms complaints , scoliosis congenital ,osteoarthritis spine מה פעילות גופנית מומלצת ובטוחה בהתאם למצבי רפואי?אשמח לקבל תשובה תודה אורית

כעיקרון פעילות גופנית מתונה סדירה שתכלול סיבות לב ריאה (הליכה שחיה דיווש וכו) וכן עבודה על חיזוקה שרירים המייצבים (למשל בפילאטיס) ספציפית את צריכה להתיעץ עם הרופא שלך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה