כאב גב( עוטף ריאה)

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/07/2016 | 07:46 | מאת: הדס

שלום רב, מזה כמה שבועות אני חווה כאב גב המתמקד מעט מעל הגב התחתון ומתחת לשכמות(גב מרכזי?). הכאב מופיע בלילה ובמהלך היום אינו מורגש. זהו כאב אשר מקשה על השינה, אציין כי אני עושה פילאטיס אך איני חושבת כי הכאב נובע מכך, כיצד ניתן להקל??.אודה לעיצתך

אםן נמשךל מספר שובעות ללא טבה למרות טיפולים קבועים בפילאטיס - כדאי לעבור בירור מסודר לסיבת הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה