כאבים בגב וברגליים אחרי שינה במזרן חדש

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/07/2016 | 09:05 | מאת: בתאל

ד"ר שלום רב, רכשתי מזרן חדש - ספוג לטקס קשיח ללא קפיצים. חשבתי שזה המזרן המושלם כי הרבה המליצו לי עליו אבל כבר שבוע ימים אני קמה כל בוקר עם שרירים תפוסים וכואבים ברגליים(שרירי התאומים בעיקר) ובכף הרגל הימנית, מרוב שהוא קשיח אני לא מצליחה לישון על הצד רק על הגב. בזמן האחרון גם קמה עם כאבים בכתפיים ובגב תחתון שחולפים רק אחרי חצי שעה. האם ככה אני אמורה לסבול עד שהגוף יתרגל למזרן החדש?? בחנות אומרים שזה בגלל שלפני כן ישנתי על מזרן שוקע ולוקח לעמוד השדרה להתרגל למזרן. הם ממליצים עד שבועיים לבדוק האם המזרן מתאים אבל אני כבר בקושי מסוגלת ללכת ולעמוד על הרגליים. אשמח לדעת האם כדאי לחכות עוד שבוע או שעדיף כבר להחליף כדי לא לגרום נזקים לגוף ולעמוד השדרה בפרט אלא אם כן יש לי בעיה בלי שום קשר למזרן... תודה רבה !

אין קשר למזרון - כדאי להבדק ולברר שלא מדובר בבעיה בעמוד השדרה או בעיה ראומטית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה