כאבי גב תחתון קרוב לשנה ללא ממצא של בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/07/2016 | 02:23 | מאת: מיקי

שלום, אני חיילת בת 20 וסובלת קרוב לשנה מכאבי גב תחתון חזקים יותר ופחות (תלוי בתקופה). במשך כל השנה הקפדתי לשחות, לעשות פילאטיס ויוגה, פיזיו והידרו ללא שיפור משמעותי. חשוב להוסיף שקשה לי להרים רגליים, כואב לי מאוד בישיבה ובהתכופפות.לאחר שחליתי בדלקת ריאות, הייתה החמרה משמעותית במצב ובמשך כמה ימים לא הצלחתי ללכת כלל. הכאב החל לגלוש למפרק ירך ימין ואין ביכולתי להתכופף כלל. (בצבא כמו בצבא, התעקשו לא לשלוח אותי לmri או CT וקבעו כי הכאבים פסיכולוגיים). בגלל ההחמרה, עשיתי mri פרטי וניגשתי איתו למומחה עמוד שדרה. לפיו, נראה רק בלט אחד קטן ולא משמעותי כלל בl4-l5 שלא מסביר בשום צורה את הכאבים המתמשכים שהפכו לקשים כל כך. הוא המליץ לי להתאשפז ולעשות את כלל הבדיקות המקיפות שלפי ממצאיהן יהיה ניתן להסביר את הכאבים. רציתי לשאול במה יכול להיות שמדובר אם לא בבעיה בעמוד השדרה? תודה מראש

יתכן שמדובר בבעיה במפרק הירך או מפרקי האגן או בעיה ראומטית או אחרת כדיא לעברו בירור מלא ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

11/08/2016 | 16:45 | מאת: לא רופא

בחוליות אחרות עם בלט לא משמעותי גם כן והאורתופד שלח אותי לבדיקת התאמה באפוסתרפיה. אחרי שניסיתי מגוון טיפולים למשך יותר משנה וחצי הטיפול באפוס הצליח לעזור לי!! הפחית את הכאבים בצורה משמעותית מיד על ההתחלה ובחודש האחרון אני מרגיש שאני מסוגל ללכת יותר בקלות גם ללא נעלי האפוס. אני בטוח שזה לא מתאים לכולם, ולא בטוח שזה מה שיעזור לך, אך שווה לנסות

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה