שינוי במבנה עקב פריצת/בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/07/2016 | 13:57 | מאת: ענבל וקנין

אני סובלת מפריצת דיסק ובלט בחוליות l4 l5 L5 s1 בחצי שנה האחרונה מלבד הכאבים צורת המותן שלי נוטה לצד ימין גם בעמידה וגם בהליכה וגם גבוה הצלעות אינו שווה האם הדבר יסתדר מתישהו אני עוברת טיפולים כירופקטיים ומשלבת פיזוטרפיה עדיין אני לא ישרה מה ניתן לעשות והאם יש תקווה לשיפור?

נטית הגוף היא תגובה לכאב ולגירוי השרשי וצפויה לחלוץ כשהכל יתרפא אם עד כה אין הטבה לאורך זמן יתכן שיש מקום לשקול הזרקה או פעילוה ניתוחית או זעיר פולשנית מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה (אם את רוצה את כמובן מוזמנת לתאן יעוץ במרפאתי) בן 31, בריא כאבי גב תחתון כרוניים מזה מספר שנים, מופיעים לסרוגין הכאבים קשורים לפעילות או ישיבה ממושכת ומעבר לעמידה ללא כאבי לילה, הפרעות בסוגרים, ללא הקרנה בדיקה גופנית מנח עמ"ש תקין רגישות קלה במישוש עמ"ש מותני אין שינוי באקסטנציה, החמרה קלה בפלקסיה ללא קיפוח נירולוגי, רפלקסים תקינים, ללא סימני גירוי שורשי מפרקי ירך חופשיים

במקום הפרטים שלי הוספתי בטעות טקסט לא קשור - סליחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

25/07/2016 | 23:00 | מאת: ענבל

תודה על תשובתך במידה ולא ארגיש שיפור בחודש הקרוב אכן אתאם פגישה.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה