כאבי גב בחגורה מותנית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/07/2016 | 20:06 | מאת: בתאל

ערב טוב דר נחשון , ילדתי לפני כשנה וארבעה חודשים קיבלתי זריקת אפידורל מיד לאחר מכן הופיעו כאבי גב בלתי נסבלים , קיבלתי הפניה לMri מפרופסור , פיענוח בית החולים לניאדו היה תקין . ושל הפרופסור היתה שונה שיש שבר בחוליות 11,12 ויש בלט דיסק שלח אותי לרופא לשלוח אוסטופורוזיס חולף של הריון לא הלכתי משום שרופא המשפחה אמר שלא יכול להיות אני בת 29. ככה במשך שנה מתגלגלת בין רופא לרופא ללא שום הבחנה חדה משום שכל אחד אומר משהו אחר לגבי הבדיקה . אני סובלת מכאבים תחושת שריפה בגב והקרנה לרגל ימין מה שגרם לכך שאני הולכת כפופה והגגב ממש התעקם גיבנת . אני מיואשת אינני יודעת לאן לפנות ומה עלי לעשות לקחתי כדור אוטופן אבל זה לא עוזר וזה לא פיתרון לאורך זמן . עזרתך

אם מומחה אמר לך שיש שבר דחיסה ואוסטיאופורוזיס לא ברור לי למה העדפת דיעה של מי שאינו מומחה בתחום וכעת את מבקשת את דעתי אפילו בלי שראיתי הצילומים ובלי שבדקתי אותך? מציע לך להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה שאת סומכת עליו ולעבור בירור מסודר ולהפסיק לקחת מכל רופא רק את העיצות שנוחות לך באותו הרגע ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה