כאב גב אמצעי נקודתי בזמן מתיחת הגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/07/2016 | 18:29 | מאת: רונן

היי ד"ר מזה שבועיים אני סובל מכאב גב אמצעי נקודתי בגב החזי , אזור עמוד שדרה הכאב מופעה בזמן מתיחת הגב או כיווץ הגב בכפיפה (אין כאב בכפיפת הגב ללא כיווץ) הכאב לא מופיע בשכיבה הליכה הוא ישיבה אשמח לדעת מה הסיבות מודאג תודה מראש רונן

כמובן קשה לדעת בלי בדיקה יתכן בעיה שרירים או בדיסק אם לא חלף עד כה - ממליץ על פניה למומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה